Dubai in January/ Дубай – мой теплый январь

Standard
Golden sunshine in Dubai

Golden sunshine in Dubai

В общем, прошло два дня моего пребывания в Дубае, но ощущение, что все четыре. Вчера прогулялись по району, а сегодня побывали на деревянном рынке специй и восточных товаров. Вечер завершили ливанской кухней с танцем живота, кальяном и марокканским сладким мятным чаем в отличной компании. Чувства от этого города смешанные, но то что это уже вполне себе Москва по количеству русских и сервиса для них – это факт. Отсюда разного рода плюсы и минусы.

На выставке Intersec, где мы готовим свой бокс, пока все продвигается все хорошо, так что можно насладится красотами. Завтра уже начинается установка оборудования, а значит много часов на месте, решения проблем на лету.

It is my second day in Dubai, but it feels like 4 days have passed already. I have mixed feelings about this city. One thing is sure, it is extravagantly luxurious, but feels like 2nd Moscow – so many Russians and services targeted to them. I enjoy my extraordinary January with 29C and golden sunshine here.

The preparation for Intersec trade show is going well. Tomorrow is ahead with much more to do, including equipment installation and troubleshooting on the fly. But I am loving every moment of it anyway!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s